Dream it. Wish it. Do it.Ligger just nu under täcket i sängen. Åskan och regnet är typ det enda som hörs, men jag tycker det är ganska mysigt. Så jag tänkte skriva lite om min helg!
I fredags så gick jag i skolan till elva ungefär, sen så gick jag direkt till gymmet där jag körde stenhårt i en och en halv timme. Det var länge sen jag var så trött efter en träning! Efter det gick jag till Sandras jobb och fick lite mat medan jag väntade på att hon skulle sluta. Vid halv tre drog hon och jag till bion för att hämta ut biobiljetter, sen gick vi på stan lite. 
Klockan fyra mötte jag upp Frank och vi stack hem till mig och lagade mat till min familj. Vid halv åtta tog vi bussen till stan för att se Titanic i 3D. Jag älskar den filmen, den har enligt mig två av tidernas bästa kärleks-scener med sig!
Igår så steg jag upp tidigt för att dra till skolan. John Bauer-gymnasiet fyllde nämligen 10 år och det firades med Öppet hus. Jag, Rebecka och Negar var där tillsammans med Alice och Anna. Vi hade mest roligt med helium-ballongerna istället för att faktiskt representra vår linje, men äsch, haha.
På eftermiddagen så storstädade jag hela mitt rum sen så chillade jag mest runt i väntan på att Frank skulle sluta jobba.
Idag så gick han till jobbet vid halv tio och jag somnade om till klockan elva. 
Vid halv ett tog jag cykeln till gymmet med Mimmi och körde en timme på löpbandet.
Nu har jag kommit hem och tagit en varm dusch och ätit god mat.
Har till och med avklarat lite plugg som ska lämnas in denna veckan!

Nu förtjänar jag att bara slappa i min säng resten av kvällen, och hoppas innerligt att inte Amandus åker ut ur Big Brother ikväll. Puss på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback