Det här är stället som aldrig sviker


http://emmabertilsson.tumblr.com/

And I will be strong, even if it all goes wrong.


Deprimerande inlägg igår. Men sommaren kommer och Frank åker iväg i två månader. Det kommer bli jobbigt. Dock hoppas jag på en riktigt bra sommar ändå, med förhoppningsvis massa veckor i Stockaryd och Sävsjö!
Imorgon åker jag och storasyster till Vimmerby för att besöka min kära faster och hennes karl! :) Vi stannar hela helgen och det ska bli underbart att komma bort från den vanliga världen lite och bara ha roligt i ett litet samhälle igen! 

Ha en bra helg!


When you lose something that you can't replace


På lördag har jag bott i Växjö i ett helt år.
Jag fattar inte hur det kan ha gått så fort. Jag har hunnit gå ett helt år på gymnasiet, fått nya fina vänner och hittat kärleken någonstans jag aldrig trodde jag skulle hitta den. Det har gått så fort.

Jag hör folk prata om studenten nu. Det är många tankar som flyger genom deras huvuden. Vart ska dom ta vägen nu? Hur många vänner kommer dom förlora och hur många kommer vara kvar?
Jag förstår att de flesta är rädda. Att möta en helt ny värld med helt nya människor.
Jag förstår att de flesta kommer fortsätta sina liv på olika håll och förlora kontakten med många av deras vänner.

Jag förstår. Och vet du varför? I've been there.
På lördag var det exakt ett år sen som jag hade alla dessa tankar i huvudet. På lördag var det exakt ett år sen som jag var livrädd för att lämna min trygga värld för något helt annat, nytt. 

Och nu vill jag tillbaka. Till mitt gamla liv.
För jag är redan trött på detta.

Favoriten just nu.
i'll carry you home tonightOh sunny day!
(Har också glömt att berätta att det endast var 4 stycken i min klass bestående av 20 elever som klarade nationella i matematik, jag var en av dom. Stolt tjej.)


You can count on me like 1,2,3 - I'll be thereHaft besök av min gudomliga kusin idag.
Hon är så söt, lilla Nora!

Mer bilder finns på facebook!
~

Baby, I can ease the painÄnnu en skolvecka avklarad och numera bara tre veckor till lov!
Can't wait. Eftersom min underbara pojkvän åker till Öland i två månader och jobbar, så lär jag nog spendera en hel del tid hemma i Stockaryd/Sävsjö! Hoppas jag iallafall!! Saknar mina flickor där borta.

Idag direkt efter skolslut stack mamma och jag iväg för att handla lite mat.
Det resulterade i linne, en kort jumpsuit och en ny bikini (ÄNTLIGEN!!!) för min del.

Just nu hungrar jag ihjäl och längtar efter grillat samtidigt som jag tittar på lite Big Brother-avsnitt. Snart kommer Frank också och då blir det fredagsmys.


Tunghäfta.Har ingenting att skriva längre, därför får ni nöja er med bilder och låtar lite då och då. Puss!


" All of my friends that think I'm blessed, they don't know my head is a mess"
Friday friday friday


Förvandlades till blond under loppet av två timmar! Nöjd.


You better party like a rockstar


Har inte så jättemycket att säga mer än att gårdagens fest var sjukt awesome! Väldigt mycket tack till familjen Grann som fixat det! Träffat mycket nytt trevligt folk och världens bästa vänner som jag träffar alltför sällan. Har också blivit nykär i frank all over again, det är något med äskekärr-luften, haha.. 

Slänger in några bilder, vill ni ser fler så finns det på facebook! 


Den där blicken du ger mig är gammal nu.Såhär känner jag just nu. Är trött på allt och alla.
Längtar till lördag då jag får spendera en hel dag, kväll och natt med milla sen dessutom krama om världens finaste vän framåt kvällen.
Kanske kan det bli en bra lördags-kväll ändå.


This is where I belong.Sitter halvdöd i skolan och väntar på att ena halvan ska göra redovisning i nationella muntliga. Igår var jag med Linus, Frank och deras vänner Emelie & Frida i skogen. Anledningen = geocatching.
Egentligen är det totalt meningslöst att leta efter en gömd burk i skogen (det är egentligen mer till det men skit samma), men det var något med tanken att vara mitt ute i ingenstans klockan halv tolv på natten.

Dock får jag payback idag, fy tusan vad trött jag är.
gårdagen
söt pojkvän i morse

The world isn't fucked up. It's the people in it who is.Kom fram till att jag inte alls vill göra någonting som har med 30 dagar att göra, just för att jag tror på vem det nu var som sa meningen "det förflutna borde stanna i det förflutna". Får helt enkelt komma på något annat!

Har i alla fall ändrat om lite som ni ser. Bilderna är från gårdagens fotogrej med sis. Hope you like it!

Jag har inte riktigt orkat stiga upp ur sängen idag. Frank stack till jobbet vid halv nio ungefär och då somnade jag om och sov någon timme innan dom förbannade kyrkklockorna började ringa. 

Längtar så himla mycket till lördag nu. Kvalitetstid med Milla, för att sedan ta vårt pick och pack (dvs tält) och dra till Äskekärr för feting-fest. Där får jag också träffa mina efterlängtade vänner Sara & Anton. Lovely!


Bjuder på denna ;)

"You should be kissed, every day, every hour, every minute."


Bästa filmen på länge - se den!!!


Far from what I once was, but not yet where I'm going to be.Hade fotodag med Zara igår. 
Tänkte lägga ut lite bilder på min snygga syster här nedan,
bilderna på mig dyker nog upp lite när som här på bloggen.
Lite fler bilder finns på Zaras blogg; http://zarabertilsson.devote.se/


It hurts with every heartbeat.


Nedan får ni en förklaring på hur min kväll ser ut.


I know it feels bad now but it's gonna get better.


Funderar på vad jag ska göra för att få igång mitt skrivande här igen. Jag vet inte, kanske börjar med såndär 30dagars-skit, haha.. Får se! 

Solen lyser så jävla starkt och idag har jag suttit (ridit, tom) på en häst för första gången i mitt liv. Kan för övrigt tillägga att jag är livrädd för hästar. Det är jag än, dock inte alls livrädd längre, mer.. rädd!

Jag har också spenderat fredag-tisdag med älskling, och den killen gör inte mig något annat än lycklig. Jag är så glad att jag har honom!