We were always meant to say goodbye


Jag hade en bra kväll med Sara och resten i fredags. Jag har dock aldrig någonsin haft så otroligt ont i vaderna. Kunde inte ens gå!! 
 
I lördags firade jag och mitt hjärta 1 helt år tillsammans. 
Vi käkade på Izakaya Moshi och sen åkte vi hem till Frank och myste.
 
I söndags var det uppersittarkväll med familjen och i måndags åkte vi iväg för att fira jul med släkten. Igår firades julen tillsammans med pappa och den sidan av släkten. Jag har inte haft någon julkänsla alls i år faktiskt. Det har känts som vilka dagar som helst fast med extra god mat. 
Idag skulle jag egentligen ha varit hos mormor och ätit kalkonmiddag som vi alltid gör annandag jul. Dock så har både mamma och syrran haft magsjuka här runt jul så eftersom jag har haft lite ont i magen idag skippade jag det för allas bästa. Istället tar Zara med kalkon hem, mums!! 

Jag var också och shoppade med Negar idag. Vi var på Grand när det öppnade kl.10 och TACK OCH LOV för det. Fasiken vad folk det var där när vi stack vid halv ett. Jag hittade iaf en hel del faktiskt. Två par jeans, en väska och lite annat. Allt på rea!

Imorgon ska jag och frank åka till Åland ifall inte jag får magsjukan inatt. Hoppas verkligen inte det då jag betalat 1300 spänn för tåget vilket inte går att få tillbaka. I vilket fall som helst så ska vi vara iväg en vecka.
 
Långt inlägg det blev.. Men om jag inte uppdaterar inom en vecka så betyder det att jag slapp undan magsjukan (hoppashoppas) och imorgon är på väg till åland, linus och all annan lycka med pojkvän.
 
PUSS
 
 

Taggmusik!!!

 

... fast på spotify går den snäppet snabbare 

Let's stop pretending, shall we?


Woop woop. Fredag förmiddag och jag springer runt som en jävla höna här hemma och stressar. Steg upp klockan 10.30 bara så jag skulle hinna. Mitt tåg går 14.40. Trots det så är det kaos i mitt huvud och på mitt golv haha. Detta att aldrig veta vad man ska ha på sig.... Speciellt när man ska umgås med den absolut snyggaste människan på jorden (ja, jag syftar på dig sara), så vill man ju inte se ut som en jävla morot.. 
 
I vilket fall som helst.. Just nu håller mina naglar på att torka så då passar jag på att skriva här. Kör på svart idag, men glitternagellack över! Ifall ni bryr er.. Sen så lyckades jag lista ut det här med kläder också faktiskt. Rotade igenom mammas garderob och hittade ett par snygga svarta byxor med hög midja. En aning för stora men det funkar med skärp! Sen så smsade jag underbara Becka och ska strax springa över dit och hämta en överdel! Yummie
 
Kan försöka komma ihåg att ta bild på hur jag ser ut sen!
Fick vinterlov igår. Äntligen! Har längtat.
 
Nu hinner jag inte skriva mer. Taggar förfest med alla mina bästisar sen storparty på kultan i sävsjö! Ses där kanske? PUSS
 

Kärleken världen behöver


Jag är inte så mycket för julsånger. Men denna låten har jag fastnat för och jag vet inte riktigt varför eftersom den är så kristen och inte jag. Men jag älskar Carolas röst, den passar verkligen till jullåtar. Sen att hon är jobbig att titta på med hennes leende hela tiden är ju en annan femma.
 
 

Ditt leende gör mig lika svag nu som då


Åh vad jag är trött. Det var verkligen länge sen jag verkligen fick sova ut.
I fredags jobbade jag och var hemma 23.00, gick och la mig direkt.
Igår så steg jag upp halv nio för att ta tåget till bästis. Inatt somnade vi runt kl.3 och i morse så steg jag upp klockan nio för att åka hem, haha. Men det gör inget.
Jag har haft en jättebra helg. Det har jag alltid när jag är i rörvik.
Gamla vänner är alltid lika mysigt att träffa. Det är synd att man inte uppskattade dom lika mycket när man såg dom varje dag som man uppskattar dom nu. För det gör jag. Uppskattar dom, alltså.
 
Nu laddar jag om för sista skolveckan i år.
Det ska bli så jäkla skönt att ta vinterlov på torsdag kl 11.00!
 

When you hit rock bottom, raise your head high


Den enda lektionen vi hade igår blev inställd vilket resulterade i ledighet all day long. Den tog jag nytta av! Jag pluggade lite engelska, var och gymmade med bex, färgade håret hos milla och sen stack jag till pojkvän och myste. Idag har jag haft svenska sen fick vi gå hem då vår eftermiddagslektion också blev inställd. Morgondagens historialektion är tydligen också inställd, vilket resulterar i tre timmars sovmorgon.
Jag vet i tusan vad som händer haha, men jag klagar inte! Lite ledighet innan jullovet skadar ju inte!
 
Just nu sitter jag med en uppsats som ska vara inlämnad imorgon.
Skriver om folkmordet i Rwanda 1994. 
Det är ett väldigt intressant ämne, men svårt att få info om själva händelsen.
 
Anyway. Imorgon öppnar storasyster sin nya restaurang. 
Det är jättesjukt. Jag är så stolt. Kan inte fatta att hon gjort detta. 
Grattis, måste jag säga. Stort jäkla grattis, Sandra!! <3
 
jag älskar snö och är superlycklig att den är här.
jag har ångest över nyårsafton, do that or do that, liksom.
jag älskar min pojkvän. vad hade jag gjort utan honom.

OM NI VILL VETA MER VAD SOM HÄNDER I MITT LIV 
ÄN DET JAG SKRIVER HÄR --> ebertilsson @ instagram
 

Love you like a love song baby


Jag är igång igen med träningen! Har kört två gånger denna veckan och efter en fotografering imorgon så ska jag dra till gymmet igen. Igårkväll jobbade jag, och efter det kom pojkvän och myste med mig.
Idag så har lillkusin varit här och busat. Ikväll har jag lite tid för mig själv och jag ska försöka ta tag i plugg med saker jag ligger lite efter i. 
 
Som sagt har vi en fotografering imorgon. Jag och Elin ska ta kort på två syskon runt Växjösjön. Jag älskar detta UF-företaget vi har. Imorgon är det första gången vi ska ta utomhus och inte i en studio, och det kommer bli skitbra!

Nu ska jag laga tacos med mamsen. Btw, 1a december. 
Jag ska lätt ta mig tid sen och kolla in årets julkalender!!